- This topic has 3 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 4 years, 7 months telt el by .
3 hozzászólás mutatása
3 hozzászólás mutatása
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Szellem szikrák › Fórumok › Karrierépítés › Ti hogyan kezelitek munkahelyen a nárcisztikus személyeket?
Egyik melóhelyemen kívülről figyeltem meg egy nárci viselkedését. Voltak, akik verbálisan védekeztek ellene, de ebben a nárcisztikus fölényesebbnek tűnt a jól kitanult agresszívitásával, és hogy apró hibákat is a másik ellen tudott fordítani. Volt viszont egy fickó, aki nem cicózott, felkente a falra a nárcit, aki ettől kicsit megszelidült… Én azt gondolom, ő járt el helyesen. Nem vagyok az erőszak híve, de hiszek az agresszió létjogosultságában, és azokban a helyzetekben, amikor a békés, kultúrált metódusok hatástalanok. Ti hogy látjátok, és milyen tapasztalataitok vannak? Nem csak ez az egy személyiségzavar érdekel feltétlenül, más “nehéz” emberekkel való tapasztalat és vélemény is jöhet.
Sosem használtam még erőszakot az ilyenekkel szemben, de egyáltalán nem tartom elitélendőnek a falrakenést, főleg, ha használt is ezek szerint. 😀
Én a 48 kilómmal nem igazán tudok pankrációzni, de bevallom, sokszor van, hogy megtenném, ha valaki teljesen nem ért a szóból. Így viszont marad a verbális erőszak, azzal is el lehet venni a gonosz kis emberkék kedvét a gonoszkodástól… Csak fárasztóbb, meg tovább is tart. 😛
Megstukkolom őket!!
Viccelek, én sokkal tenyérbemászóbb vagyok náluk, ők szoktak megstukkolni engem.