Személyiségteszt

Személyiségteszt

Üdvözöllek a személyiségteszten!

Ez a teszt az MBTI személyiségtípusod határozza meg, picit más megközelítéssel. Tudd meg a 16 személyiségtípus közül melyikbe tartozol!

Pár tipp, ami segítheti a válaszadást

 1. A teszt azt nézi meg, mi az amit előnyben részesítesz, így nincs jó vagy rossz válasz.
 2. A teszt a természetes tehetségeid keresi. Emiatt jó, ha a válaszaid azt tükrözik, amilyen általában lenni szoktál, nem azt, amilyen egy adott pillanatban vagy.
 3. Néhány kérdésnél érezheted azt, hogy egyik válasz sem ír le téged pontosan. Válaszd azt, amelyik közelebb áll hozzád.
 4. Más kérdéseknél érezheted, hogy mind a két válasz igaz rád. Válaszd azt, amelyik kicsit jobban közelebb áll hozzád.

A teszt kevesebb mint 20 percet vesz igénybe. Érezd jól magad!

Pogány Csörsz

Töltsd ki a tesztet és tudd meg a típusod!

Mindenek előtt kérlek iratkozz fel hírlevelünkre!

  Elolvastam és elfogadom a felhasználási feltételeket!

   

  A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  1.A barátaim szerint én… *
  2.Értékelem… *
  3.Jobban élvezem, … *
  4.Nyugodtabbnak érzem magam, ha… *
  5.Ha egy új emberrel találkozom… *
  6.Miközben tudom, hogy minden ember egyedi, úgy érzem… *
  7.Egy érzésekkel teli vita… *
  8.Nagyobb megelégedettséggel tölt el… *
  9.Az emberek… *
  10.Jobb… *
  11.jobb… *
  12.Inkább… *
  13.Jobban tudok gondolkodni… *
  14.Jobban szeretek… *
  15.Számomra sokkal érdekesebb… *
  16.Munka közben legszívesebben… *
  17.Általában… *
  18.Inkább… *
  19.Fontosabb számomra, hogy… *
  20.Jobban érzem magam, … *
  21.Ha kérdezel tőlem valamit… *
  22.Általában jobban el tudok merülni… *
  23.Többre értékelem… *
  24.Mások szerint néha túl.. *
  25.Nehezebb… *
  26.Amikor problémát oldok meg… *
  27.Amikor emberekkel érintkezem… *
  28.Melyik igaz rád jobban? *
  29.A számomra legfontosabb témákról… *
  30.Úgy gondolom a szabályok és előírások… *
  31.A legtöbb döntésem… *
  32.Általában szívesebben dolgozom… *
  33.Ha sok időt kell egyedül töltenem… *
  34.Függetlenül attól, hogy mások mit mondanak, úgy érzem… *
  35.Értékelem a… *
  36.Akkor tudok a legjobban gondolkodni, ha… *
  37.Általában jobban szeretek… *
  38.Általában jobban szórakoztat az, hogy… *
  39.Általában jobban hallgatok… *
  40.Melyik igaz rád jobban? *
  41.Amikor problémákat oldok meg… *
  42.Egy beszélgetés absztrakt gondolatokról és teóriákról általában… *
  43.Az érzések… *
  44.Büszke vagyok a… *
  45.Ha edzőterembe vagy könyvtárba megyek… *
  46.A legtöbb esetben inkább arra figyelek jobban, hogy… *
  47.Abban bízom… *
  48.Alap természetemnél fogva inkább… *
  49.Jobban szeretek dolgokat… *
  50.Amikor a legjobb teljesítményem szeretném produkálni az ihlet vagy lelkesedés… *
  51.Általában nagyobb figyelmet fordítok… *
  52.Inkább… *
  53.Munka közben jobban szeretek… *
  54.Néha… *
  55.Rosszabb ha… *
  56.Úgy gondolom az embereknek általában jót tenne… *
  57.Amikor csak tehetem… *
  58.A mindennapokban… *
  59.Fontosabb, hogy valaki… *
  60.Ha időpontra megyek általában… *
  61.Természetedből adódóan hova fókuszálod jobban a figyelmed? *
  62.Természetedből adódóan hogyan látod a világot? *
  63.Általában mi a legfontosabb szempont, amikor fontos döntést hozol? *
  64.Az életed mely területein szereted jobban a rendet és szervezettséget? *  11 thoughts on “Személyiségteszt”

  • Szia Csörsz!Nem tudom fogsz e erre reagálni,azért várok vele egy napot.A segítséged szeretném kérni. Megnéztem az Infp-s videód,nagyon tetszett,teljesen engem írt le minden szempontból,viszont a teszt alapján,amire csak most bukkantam rá,aszerint meg Infj vagyok. Csak az Infp-s videód láttam,úgyhogy nem tudom létezik e átmenet vagy kevert személyiség,,majd okulok a videókból ha lesz időm.
   Minden esetre ez most mellékes információ. A problémám az,hogy eszméletlenül belustultam,Rám ez alapjáraton is jellemző.Intézetben nőttem fel 9 éves korom óta,szóval ezáltal a szociális készségeim elég szarok,mindig leblokkolok,nem gondolom át a válaszaim mikor szükség lenne rá,de bennem van egy görcs,hogy ezzel húzom a másik idejét,meg ilyesmik. Ha fizetek a kasszánál és bénázok akkor ideges leszek,mert feltartok másokat,és folyamat az pörög bennem,hogy mit gondolnak…. Metrón is ugyanúgy be vagyok feszülve vagy igazából bármikor amikor beszélnem kell valakivel aki idegen számomra. Én ezt stressztől független berögződésnek élem meg,mivel alapjáraton kiegyensúlyozott vagyok a lustaságot leszámítva. Emellett eszméletlen koncentrációs zavaraim vannak,nem igen foglalkoztak velem tanulás terén,így mondhatni rengeteg alap dolog kimaradt,Így ami nem érdekel arra nem tudok koncentrálni,elterelődik a figyelmem. Aztán ott van az is,hogy semmi karizmám,kiállásom ,önbizalmam a folyamatos leblokkolások miatt. Nincs kifejlődve a jellemem,rengeteg ötletem van a jövőt illetően,de a megvalósításig nem jutok el. Még egy tervező naptárat is kaptam a barátnőmtől amivel tök jól meg tudnám szervezni az életem,de megrekedtem azon a szinten,hogy megelégszem a tudattal,hogy amúgy én képes lennék ezekre,ha nem lennék ilyen lusta. Családra nem igen tudok támaszkodni ebben,és a páromra se,jelenleg elég viharos időszakon megyünk keresztül. Egy roppant bonyolulttá tett házeladás közepén járok,így ha eladtam meglesz a kitörés lehetősége,de nem tudom hogy tervezzem meg,mi az ami az Én személyiségemen segíteni. Ha szerinted ezekre választ kapok a videóidból,akkor elfogadom,ellenben ha tudsz nekem segíteni azt természetesen meghálálom,de sajnos azt csak akkor ha eladtam azt a szart,ami a következő 2 hónapban esedékes(nyilván így várok 2 hónapot és akkor megkereslek megint :D).Köszi a válaszod!

   Bálint

   • Szia Bálint!

    Ne haragudj a késő válaszért, szokásommá teszem, hogy itt is figyeljem a kommenteket. Azt hiszem tudok segíteni, ezen a ponton bármilyen rendszer és struktúra amit bevezetsz az sokat fog segíteni az életedben. Erre vannak trükkjeim, ha úgy érzed keress meg majd tanácsadásra.

  • Nagyon jó ez a teszt. Talán az egyetlen értelmes magyar nyelven. Legalábbis én nem ismerek több jót. Azt nem mondom, hogy meglepett az eredmény, de ha ráveszem magam, hogy valakivel kitöltessek egyet, biztos ez lesz az.

  • Kedves Csörsz!

   Köszönöm szépen, hogy kitölthettem ezt a tesztet! 🙂 Személy szerint nagyon élveztem, mert nagy része elgondolkodtatott, ilyen nehéz dolgom régen volt. 🙂 Az INTJ személyiségtípus jött ki, amit egy régebbi teszt során már tudtam, de akkoriban csak nagy vonalakban elolvastam a jellemzőket. Most megnéztem a videót is, amiért szintén nagyon hálás vagyok, köszönöm! 🙂 Mindenben ráismertem magamra, sok problémára rávilágítottál és sokat kuncogtam is magamon. 🙂 Külön köszönetet szeretnék mondani azért, amiért a videó végén kitértél az INTJ személyiségtípussal rendelkező nőkre, a randevúra vonatkozó ötlet nagyon jó! 🙂
   Még egyszer nagyon szépen köszönöm, számomra egy élmény volt. 🙂

   Minden jót kívánok! 🙂

   Alexandra

  • Kedves Péter!

   Örülök, hogy van végre személyiségtípusokkal foglalkozó oldal magyarul!

   Én kb másfél éve kezdtem érdeklődni a személyiségtesztek irányába, 6-8 havonta csinálok is egy személyiségtesztet (mindig ugyanazon az online felületen, természetesen nem emlékszem sem a “kérdésekre”, sem a válaszaimra) és minden alkalommal ENTJ típust “kaptam”, a te oldaladon pedig ENTP “lettem”. Megnéztem, kikre jellemző ez a két személyiségtípus és egyértelműen (a személyek alapján) azt tudom mondani, én határozottan ENTJ vagyok. Ezer esetet tudok elmesélni – annak ellenére, hogy kedves vagyok, végighallgatok embereket, átérzem a problémájukat, mégis, rengetegen két mondat után menekülnek a környezetemből. Már gyerekkorom óta, egyszerűen nem tudják elfogadni, ha az én véleményemmel, de főként annak a módjával, ahogyan elmagyarázom nekik, szembesülnek. A másik, ha ránézek valakire, azonnal tudom, ha “sumákol”, hátsó szándéka van, valahogy őrületesen jó képességem van egy arcrezdülésből megmondani, ha valaki kamuzik. Ha pedig megszólal, azonnal lebukik. Megőrjít általában ez, mert nem túl közeli ismerősöket egy mondattal tudok magamra haragítani (a legviccesebb példa nyáron esett meg, a lányom tanára 2 nap után hívott fel, hogy vele még senki sem beszélt így, pedig csak egy őszinte mondatot mondtam neki.)

   Az én eredményeimről, mert ehhez kapcsolódik a kérdésem: Ezek a tesztek valamilyen %-os értékekkel jellemeznek bizonyos tulajdonságokat és vannak közöttük olyanok, amik a három mérés alapján egyértelmű “sodródást” mutat, azaz határozottan tart valamilyen irányba (pl.: az Extravertált tulajdonságom az Introvertálthoz viszonyítva 68%-ról 85%-ra kúszott fel vagy a Logikai beállítottság az Elvi beállítottsággal szemben 54%-ról 72%-ra emelkedett, míg vannak olyan tulajdonságaim, amik egy érték körül szórnak).

   Ami miatt írok, az az, egy személyiségtípus mennyire stabil egy élet folyamán? Mérhető a lassú átalakulása egyik típusból a másikba? Lehet-e következtetni a teszt eredményekből a személyre magára, hogy történik vele valami?

   Előre is köszönöm a válaszokat!
   Csaba

  • Nálam az I N F egyértelmű , viszont a J és a P egyenlő 8-8, ennek ellenére P-be sorol be, nem értem mi alapján döntötte el…?

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük