Szellem szikrák › Fórumok › Társalgás › Egyebek › Mennyire ésszerű parázni a járványtól?
- This topic has 6 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 5 years, 6 months telt el by
Mr. Spock.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
2020/04/15-03:52 #1126
Mimetikus Polialoid
FelhasználóSok videó készül most ebben a témában, tele van vele a youtube. Megnéztem én is párat, eddig nekem ez tűnik a leghitelesebbnek:
-
2020/04/16-18:12 #1130
Pogány Csörsz
AdminisztrátorVicces, engem is ez a kopasz szakállas nyugtatott meg. Valamiért ezt a járványt is besoroltam a számtalan rám leselkedő veszély közé, amik valódiak ugyan, de ahhoz, hogy az élet élet legyen legfeljebb ésszerű intézkedéseket tehetek, de a paranoiát nem engedhetem meg. Körülnézek pl amikor átmegyek az úttesten, meg ilyenek, és ha elég közel van, akkor a zebrát választom.
Úgy gondolom, hogy a járvány következményei miatt viszont igen is érdemes parázni. A következmények nem egyértelműek, és nem igazán tudom mire készüljek. Persze vannak tippjeim, de nem tudom a valószínűségeket rendesen felmérni. A vírusnál is ez a nehéz nekem, a statisztikai gondolkodásra ráállni.
-
2020/04/21-07:09 #1131
Mimetikus Polialoid
FelhasználóEz is hitelesnek tűnik:
-
2020/05/14-13:24 #1148
Johnyboy
FelhasználóMég mindig sok az ellentmondó információ és ajánlás a vírussal kapcsolatban, a szakértők sem ugyanazt mondják.
-
2020/05/19-20:21 #1152
Peotor
FelhasználóAz életben mindenben van kockázat. Jó tudni, hogy mekkora egy adott kockázat, és annak megfelelően intézkedni ellene. Az adatok alapján ez a vírus szerintem sem indokol nagyon komoly ellenintézkedést, én ezt az egészet ami most van, túlzásnak becsülöm. Jók ezek a videók, abból a szempontból, hogy a vélemények forrásokkal is alá vannak támasztva.
-
2020/05/20-02:53 #1158
Holdfény
FelhasználóEngem először eléggé megijesztett ez az egész, de ahogy jobban utána néztem már megnyugodtam. Azért egy kis elővigyázatosság nem árt, jó ha hordunk maszkot, főleg, ha a boltos néni szúrós szemekkel néz! 😛
-
2020/05/27-02:33 #1214
Mr. Spock
FelhasználóBár ez a videó nem érinti közvetlenül a kérdést, de mégis érdekes dolgokat állít erről a vírusról.
-
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.